Individuell rådgivning för dig som planerar att söka ekonomiskt musikstöd, Malmö 12 eller 13 maj

Individuell rådgivning kring att söka offentligt stöd

Musikalliansen och FST arrangerar en dag i Malmö för dig som är frilansmusiker/frilanssångare/frilansdirigent/tonsättare och som planerar att söka offentligt eller annat ekonomiskt stöd för din musikverksamhet.

P.G.A. av stort intresse och ett nytt samarbete med FST (Föreningen Svenska Tonsättare) har vi utökat med en extra dag den 13 maj! Du anmäler dig till en utav dagarna.

 

Fokus under dagen ligger på att du får rådgivning att utforma din projektidé/ansökan så att du optimerar dina chanser att få stöd. Vill du ha mer info om vilka nationella och nordiska offentliga stöd som finns att söka gå in på Musikerguiden, aktuellt under maj för musikerna är t.ex. Kulturrådets stöd till fria musikgrupper.

 

Tider båda dagarna:

9.30 - 10.00 Kaffe

 

10.00 - 11.30 Cecilia Malmström Olsson berättar om vikten av att vara relevant och trovärdig samt att ha en genomarbetad projektidé när man söker stöd. Cecilia Malmström Olsson har lång erfarenhet av att sitta i referensgrupper på bl a Kulturrådet och Konstnärsnämnden och kommer också att berätta om hur man som referensperson tittar på ansökningar som kommer in. Vi diskuterar detta gemensamt utifrån allmänna frågeställningar kring hur man kan tänka och gå tillväga när man utformar projekt och skriver ansökan.

 

11.30 - 12.30 LUNCH på Media Evolution

 

12.30 - 15.30 Individuell rådgivning med utveckling av projektidé eller en specifik ansökan. Du får vägledning av Cecilia Malmström Olsson och Maja Adolphson

 

15.30 - 16.00 Avslutning.

 

Antal deltagare:

Max 16 stycken på förmiddagspasset

Max 6 st för den individuella rådgivningen på eftermiddagen

 

Dagen är kostnadsfri och Musikalliansen och FST bjuder på kaffe och lunch!

 

Arrangör: Musikalliansen och FST i samarbete med Lodjur Project Room

Har du frågor om dagen ring eller maila Maja Adolphson 073-414 82 14 maja@lodjurprojectroom.se

 

Anmälan görs till maja@lodjurprojectroom.se skriv i din anmälan om du vill vara med hela dagen eller endast på förmiddagen. Skriv även vilken dag du önskar delta,12 el 13 maj (båda dagarna har likadant innehåll), skriv även om du kan båda dagarna så ökar dina chanser att komma med! 

Sista anmälningsdag 28 april 2014

Om du vill ha individuell rådgivning på eftermiddagen så skriv några rader om aktuellt projekt/ansökan. Är ni fler som anmäler er än vad som finns plats för lottar vi platserna.