kollage
Återstart: Marknadsföring av konserter efter covid-19, 28 april 2022
2022-04-01

Hur kan jag som musiker och/eller arrangör nå ut med mitt budskap, vässa mina säljstrategier och locka tillbaka publiken till konserter, turnéer och festivaler?

Välkommen på ett webbinarium som går igenom såväl grundläggande marknadsföringskunskap som nya exempel på samarbeten, digitala kampanjer och en uppdaterad praktik när det gäller att nå publiken.

Datum och tid
Torsdag 28 april 13.30 - 15.00

Länk erhålles efter föranmälan
Här anmäler du dig

Talare
Sandra Nordin, PR-konsult / A&R
Sandra Nordin har arbetat med kommunikation inom musikbranschen under tre decennier, bl.a. som kommunikationsansvarig på Polar Music Prize, marknads- och kommunikationschef hos Blixten & Co/All Things Live Sweden och numera som A&R på digitala konsertplattformen Doors. Förutom detta frilansar Sandra inom PR med uppdrag för artister såsom The Ark, Molly Sandén, Hampus Nessvold, Marika Carlsson, samt senast som PR- och marknadsansvarig för insamlingsgalan Hela Sverige skramlar för Ukraina.

Maureen Hoppers, kommunikationschef Riksteatern
Maureen Hoppers har arbetat på bland annat Axfoundation som kommunikationsansvarig, kommunikationschef på Mångkulturellt centrum i Fittja samt som styrelseledamot i bland annat CinemAfrica, Stockholms konstnärliga högskola, Fanzingo och Expo. Idag arbetar Maureen som kommunikationschef på Riksteatern, som genom sitt nationella nätverk arrangerar över 3 000 scenkonstföreställningar om året.

Emelie Appelholm Bergbohm, evenemangschef UKK
Emelie Appelholm Bergbohm har en bakgrund som producent och kommunikationsstrateg där hon genom sin organisation Bohm Bohm Room tidigare arbetat med artister och produktioner såsom symfoniska festivalen Gränslandet, Martin Fröst, Nils Landgren och Sara Parkman. Hon är även en av medgrundarna till musiktech-företaget Gestrument. Idag arbetar Emelie som evenemangschef på Uppsala Konsert & Kongress som med sina fem scener genomför cirka 300 kulturevenemang om året.

Moderator
Osiel Ibáñez, vd Musikalliansen