Masterclass för musikalartister - Jason Robert Brown

Publiceringsdatum: 
2012-10-31

Jason Robert Brown är Tony Awardvinnande kompositören som bl.a. har skapat broadwaymusikalerna ”Last five years” och ”Parade”. Musikalliansen och KulturKraft Stockholm, med stöd från Europeiska Centralfonden, arrangerar nu en masterclass under tre dagar i Stockholm där de deltagande musikalartisterna får möjlighet att coachas av Jason och arbeta med hans musik. Läs mer om Jason här: http://jasonrobertbrown.com/

När: 6 december kl 16-19, 7-8 december kl 10-17
Var: Teaterstudio Lederman, Gästrikegatan 13, Stockholm
Vilka: 8 aktiva deltagare samt intresserade åhörare

Aktiva deltagare - Behörighet och ansökan
Masterclassen riktar sig till yrkesverksamma musikalartister från hela landet. Ansökan skall innehålla ett CV där du beskriver din yrkesverksamhet och utbildning, dvs:
- var du har arbetat (arbetsgivare)
- vilka roller/uppdrag du har haft samt antal föreställningar
Skriv även med adress, personnummer och, i det fall du har, en arbetsgivare eller eget företag inkl. organisationsnummer.

Antalet platser på masterclassen är begränsat till 8 deltagare och urval görs av Musikalliansen tillsammans med KulturKraft Stockholm och JRB. Möjlighet att delta under alla tre dagar prioriteras. Masterclassen är kostnadsfri.

Ansök:
senast 15 november 2012 till osa@musikalliansen.org. Besked om deltagande ges senast den 20 november.
Mer information om masterclassens upplägg samt om förberedelser inför masterclassen ges vid besked om deltagande.

Åhörare
Du som är intresserad av en åhörarplats måste anmäla det till osa@musikalliansen.org senast den 5 december. Ange de dagar du önskar närvara. I och med att intresset är mycket stort är det först till kvarn som gäller. Den som är åhörare kan inte komma senare än utsatt starttid, utan förväntas vara på plats då masterclassen börjar.

För mer information kontakta
Daniel Greayer 08-402 28 53,
 070-401 27 58
daniel.greayer@musikalliansen.org

Bilagor: 
PDF icon jasonmaster.pdf